Magazin > Lepota & telo
61 ogledov

Kako učinkovito v boj proti gubicam?

lux Žurnal24 main
Nekaj drži kot pribito – gubicam se ne moremo izogniti, doletijo vsakega izmed nas. So del naravnega procesa in spomini, ki jih je zarisala naša življenjska pot. Brez skrbi, niste edini, ki vas motijo linije na obrazu in utrujena koža, zato obstajajo številni načini, kako si pomagati in omiliti proces staranja.

Večina žensk opazi znake staranja kože v zgodnjih tridesetih letih, ko gubice niso zgolj posledica let, temveč odražajo tudi škodljive vplive sodobnega življenja. Stresen življenjski slog, neuravnovešena prehrana, onesnažen zrak in uporaba agresivnih izdelkov puščajo sledi na koži ter vsak dan vrisujejo vedno globlje gube. Koža izgublja mladostni sijaj, zdravo elastičnost in postaja vedno bolj povešena.

Kako preprečiti povešeno kožo?

Prvi korak je, seveda, zdrav način življenja. Poskrbite, da bo vaše telo dnevno prejelo dovolj vitaminov in mineralov, koristnih za organizem in kožo. Zapomnite si, vse kar dajemo v telo, se vidi navzven. Slabih razvad tako ne moremo prikriti, vidne so na naši koži, nohtih, laseh… Ko se vmeša še staranje, zdrav način življenja morda ne zaleže več in potrebno je poseči po kozmetičnih preparatih.

Ne, s tem ne mislimo na operacije in posege, na trgu je namreč na voljo velika izbira kozmetičnih izdelkov, ki obljubljajo zmanjšanje gub in mladosten videz. Ker pa vsaka obleka ne pristoji vsaki ženski enako, je tako tudi pri kozmetiki/kremah. Njena učinkovitost je odvisna od številnih dejavnikov, kot sta recimo starost in tip kože. Preden se odločite za svojo, preverite več znamk in zagotovo boste našle eno, ki vam ustreza in učinkovito deluje.

Krema primerna za vse tipe kože

Ena izmed njih je krema LUX – FACTOR 4D HYALURON, ki je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Gre za najučinkovitejšo in varno pantentirano 4D ANTI-WRINKLE formulo proti gubam, ki je primerna za vse tipe kože, na katerih opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije. Z vključitvijo četrte dimenzije (4D) hialuronska kislina trajno zgladi kožo in ustvarja mladostnejši videz z vsakim nanosom ter hkrati spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, ki kožo zaščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. 
Vse učinkovine patentirane LUX – FACTOR 4D HYALURON formule so klinično testirane. Dokazano deluje na zmanjšanje gub, kar potrjujejo strokovnjaki in farmacevti.

Kako poceni do preizkušeno najučinkovitejše kreme proti gubam Lux – Factor?

Prav zdaj dobite Lux – Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na http://lux-factor.com