Magazin > Lepota & telo
54 ogledov

Kakšne čevlje nosi Anamarija

Anamarija Avbelj Deichmann
Anamarija Avbelj se že veseli časa, ko bo lahko obula škornje. Pri nakupu gleda na kvaliteto, seveda pa je pomemben tudi izgled.

"Počasi bodo prišli na vrsto škorenjčki, česar se že zelo veselim. Zelo rada nosim škornje s polno peto in modele, ki segajo malo višje od gležnja. Čas bo tudi za Uggice in zimske modele škornjev. Pet ravno ne morem veliko nositi, razen če grem ven,“ pravi Anamarija Avbelj. "Pomembna mi je kvaliteta čevlja, da pozimi ne premoči in da so topli. Seveda je pomemben tudi sam izgled.“
 
Na nedavni predstavitvi novih modelov je nosila škornje, ki so bili kombinacija usnja in jeansa. "Všeč so mi, ker ne gre za klasičen črn škorenj, ampak se lepo prelivajo barve,“ pravi Anamarija, ki je navdušena nad modelom.
 
Sicer pa ima raje poletne modele čevljev. Med tistimi, ki so ji trenutno najbolj všeč, je rjavo-bel par poletnih čevljev, ki si jih je kupila letos. "Za poletno obutev je več izbire,“ je ocenila. In koliko je pripravljena odšteti za par? "Če gre za res dober čevelj do 200 evrov,“ pravi.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.