Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Kakšni moški igrajo orgazme?

moški ženska postelja Shutterstock
Z lažnimi orgazmi svoje partnerice pretentajo tudi moški, raziskava pa je pokazala, da so pri tem najbolj spretni ločenci.

Prvi intimni trenutki z novo partnerico so za ločence in tiste, ki so po dolgem času zamenjali partnerico, lahko zelo stresni, je pokazala raziskava, ki so jo naredili na strani DatingAdvice.com.

Med skoraj 1.100 sodelujočimi moškimi jih je 25 odstotkov priznalo, da so že vsaj enkrat zaigrali orgazem. Wendy Wals, strokovnjakinja, ki je sodelovala pri raziskavi, pravi, da postaja praksa igranja orgazmov z leti vse pogostejša, svoje partnerice z zaigranimi orgazmi pa v obdobju od 25 do 34 let pretenta dvakrat več moških, kot jih pretenta v starostni skupini od 18 do 24 let.

Na težave z doživljanjem orgazmov vplivajo težave z erekcijo, stres, nezdrava hrana, alkohol, zdravila, povišan krvni pritisk in podobno. Moški izdajajo, da je včasih orgazem bolje zaigrati, kot pa se nato po seksu še več ur pogovarjati o težavah in izvoru težav s partnerico.

Večina žensk zaigranih moških orgazmov ne prepozna, saj tudi običajno ne zaznajo tekočine, so izdali moški. Sodelujoči v raziskavi dodajajo, da je prikrivanje zaigranega orgazma pri seksu s kondomom še lažje, le dovolj spreten moraš biti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.