Magazin > Lepota & telo
47 ogledov

Katera Slovenka ima toliko čevljev?

Nina Šušnjara, čevlji, omara
1/4
Osebni arhiv
Znana modna oblikovalka Nina Šušnjara ima strast do čevljev. Pokazala nam je omaro, kjer ima skrbno postavljene najljubše pare.

Nina Šušnjara kot modna oblikovalka ni samo poznavalka oblačil, temveč ima tudi veliko modnih čevljev. Parov nikoli ni preštela, pravi pa, da jih ima nekaj več kot sto. "Tiste, ki jih bolj nosim, imam izpostavljene, nekaj pa jih imam v škatlah," nam je zaupala. Ko se je preselila na svoje, pa je naredila tudi redukcijo oziroma čistko.

In kaj naredi s pari, ki jih ne nosi več? "Težava je v tem, da imam majhno nogo, to je številka 35 oziroma 36, in nobenemu niso prav. Prijateljice so zaradi tega zelo žalostne. Poznam pa nekaj punc, za katere vem, da imajo majhno nogo, in jim čevlje podarim. Nikoli jih ne vržem stran,“ je povedala.

Čevelj mora imeti dobro kopito

Modna oblikovalka pa ni zvesta določenim znamkam, temveč ji mora biti všeč dizajn. Pomembno je tudi, da je dobro kopito, "da lahko v njih preživim ves dan, če je treba“.

Kaj pa barva? Prevladujejo črna in pastelne barve, ima pa tudi en par zanjo bolj nenavadne barve – metal roza. "Velikokrat stajling funkcionira, če si oblečen v osnovnih bazičnih barvah, potem pa kombiniraš par močnih čevljev in je čisto dovolj,“ nam pojasni.

Nina si je v zadnjem letu kupila tri pare čevljev, sicer pa jih povprečno kupi več. "V bistvu imam obdobja, ko sem mahnjena na čevlje in jih kupim več. V zadnjem letu sem si kupila tri pare, ker imam takšno zalogo, da jih ne potrebujem. Razen tisto, kar mi je res všeč in mi bo prišlo prav. Nehala sem zapravljati brezglavo in brez pomena.“

Med oblačili prevladuje pastelna barva

Zanimalo nas je tudi, kako je urejena omara z oblačili. "Vsaka ženska bi si želela omaro, v kateri je vse. Pri naših kvadraturah je to malo utopično. Tako sem se morala malo znajti in imam po vsem stanovanju ogromne omare z ogledali. Zelo rada imam zloženo po barvah, od bele do črne, kar pa je predvsem iz praktičnega razloga da hitreje vidim oblačila in da je lepo videti. Zelo rada imam nedefinirane tone, pastelne. Močnih barv nimam rada, mogoče le rdečo in pariško modro."

V zgornji galeriji si poglejte omaro s čevlji pa tudi modne dodatke in nakit.

Nina ima očitno podoben slog urejanja omare s čevlji kot številne druge zvezdnice, med njimi na primer Kim Kardashian. Njeno bogato zbirko si lahko ogledate na tej povezavi.

Komentarjev 1
  • Delavec 12:12 14.januar 2013.

    hudiča...si misliš, da imaš tako babo doma. Saj te spravi na kant...