Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Katere pričeske najpogosteje posnemamo?

Cheryl Cole
1/10
FameFlynet
Cheryl Cole se je znašla na vrhu seznama zvezdniških pričesk, ki jih najpogosteje posnemamo.

Ameriška pevka Cheryl Cole je že dolgo znana po svoji čudoviti in bujni pričeski, ki jo posnema na milijone žensk po vsem svetu, zato njena uvrstitev na prvo mesto zvezdniških pričesk, ki jih ženske najpogosteje posnemajo, ne preseneča. 

"Dolgi rjavi lasje Cheryl so priljubljeni že kar nekaj časa, tovrstno pričesko pa želi imeti veliko žensk. Trenutno prav nič ne kaže na to, da bo ta trend kmalu zamenjala nova pričeska, ki bi bila vredna posnemanja," je povedala Sacha Mascolo-Tarbuck, kreativna direktorica podjetja Toni&Guy, ki se ukvarja s stili pričesk. "Njeni lasje omogočajo ustvarjanje najrazličnejših pričesk, kar je verjetno razlog za tako množično posnemanje," je še dodala direktorica podjetja, ki je naročilo raziskavo. 

Med deseterico tudi Kate Middleton in Kim Kardashian

Na drugo mesto najbolj posnemanja vrednih pričesk se je uvrstila Holly Willoughby, ki je s svojimi dolgimi valovitimi lasmi medene barve premagala tretjeuvrščeno Kelly Brook. Med prvimi desetimi, katerih pričeska je vredna posnemanja, so se znašle še Kate Middleton, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Zooey Deschanel, Kim Kardashian, Anne Hathaway in Victoria Beckham

S fotografijo k frizerju

Raziskava je še razkrila, da štiri ženske od desetih k frizerju prinese fotografijo zvezdnice z namenom, da bi ji ta oblikoval podobno pričesko. Kar 15 odstotkov sodelujočih v raziskavi pa je priznalo, da bi spremenilo svojo barvo las ali pa obliko pričeske, v kolikor bi to spremenila njihova priljubljena zvezdnica. 15 odstotkov žensk pa je povedalo, da je svojo pričesko že spremenilo iz razloga, da bi na določeno zvezdnico kar najmanj spominjale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.