Magazin > Lepota & telo
116 ogledov

Katero bi iz oglasov gledali najraje?

Obraz nakita Katje Koselj bo postala le ena.
1/8
Matjaž Očko
Do 11. septembra imate še čas, da glasujete za svojo favoritinjo, ki bo postala novi obraz nakita znamke Katja Koselj Jewellery.

Prek spleta se je prijavilo 211 kandidatk, izmed katerih se je šest finalistk preizkusilo pred kamerami. S profesionalno ekipo so nastali vrhunski posnetki, na podlagi katerih bo izbrana zmagovalka, zanje pa lahko glasujete prek strani na Facebooku Katja Koselj Jewellery.

Odločitev, katera bo postala novi obraz, je torej v rokah javnosti, končno besedo pa bo imela žirija, ki jo sestavljajo fotograf Matjaž Očko, vizažistka Mateja Pozeb Očko, manekenka in ambasadorka nakita KK Tjaša Kokalj ter oblikovalka Katja Koselj.

Med tremi dekleti, ki bodo na javnem glasovanju dobila največ glasov, bodo 11. septembra razglasili zmagovalko. Ta bo prejela nakit v vrednosti 350 evrov, posnela novo promocijsko kampanjo in se vam v prihodnjem letu smehljala iz vseh reklam, katalogov, z vizitk ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.