Magazin > VIP
24 ogledov

Katie Holmes najela trenerja za zmenke

Katie Holmes FameFlynet
Nekdanja žena Toma Cruisa naj bi najela trenerja za zmenke, ki ji bo pomagal pri spoznavanju moških in pri gradnji samozavesti.

Katie je menda pripravljena na zmenke in spoznavanje novih moških, a ker je pri tem zelo nesamozavestna, se je odločila, da bo na pomoč poklicala tako imenovanega "trenerja za zmenke". "Po rojstnem dnevu konec decembra se je Katie odločila, da bo dala ljubezni novo priložnost. A ker je bila že večkrat razočarana, se je odločila za nov pristop," je povedal njen bližnji prijatelj. "Trener ji pomaga, kako se približevati ljudem, kako se pogovarjati z moškimi in kako se spogledovati. S tem se ji bo tudi povrnila samozavest, ki jo je izgubila v zakonu s Tomom."

Igralkini prijatelji so še razkrili, da so navajeni tega, da zvezdnici iščejo zmenke, z novim letom pa je še bolj odločena, da ji bo uspelo. "Čuti se pripravljeno in upa, da bo kmalu našla popolnega partnerja," so povedali in dodali, da je v New Yorku težko najti ljubezen, še posebno za samsko mamo, ki je poleg tega znana po vsem svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.