Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Katina skrivnost za sijočo kožo

Kate Moss EPA
Kumare niso dobre le na krožniku, ampak imajo veliko pozitivnih učinkov tudi, če jih uporabite v lepotne namene.

Dokazano delujejo proti staranju kože, saj zahvaljujoč aktivni snovi kremena, ki ga vsebujejo, vzdržujejo zdravje vezivnega mišičnega tkiva, poleg tega pa krepijo kožo, lase in nohte. Na nego z njimi prisega tudi model Kate Moss, ki je pred kratkim razkrila skrivnost ohranjanja svežega videza, posebno po neprespani noči.

Sveže kot Kate Moss

Kadar se zjutraj zbudim z zabuhlim obrazom in utrujena, umivalnik napolnim s hladno vodo, ji dodam kumarice in ledene kocke ter vanjo potopim obraz. Ta lepotni trik mi napne kožo na celotnem obrazu, takoj se počutim bolj sveža in predvsem budna,” je povedala Mossova.

Maska za suho kožo

S kumaricami pa se lahko poigrate tudi sami. Lahko jih preprosto položite na obraz ali pa si zmešate masko za obraz. V mešalniku zmešajte eno kumaro in eno hruško ter dodajte dve žlici oljčnega olja. Masko namažite na obraz in pustite vsaj deset minut, nato izperite z mlačno vodo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.