Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Kdaj je čas za nov modrček

modrček Shutterstock
Obstaja več znakov, da je čas za nakup novega modrčka. Četudi ste nanj zelo navezani, ga le zamenjajte!

Večina žensk želi svojega najljubšega ponositi do konca, a prsim boste naredili uslugo, če boste modrček zamenjali pravočasno. Kdaj je torej pravi čas za novega? Če boste na vsaj eno spodnje vprašanje odgovorili pritrdilno, ga le zamenjajte.

Ste se zredili ali shujšali?

Z nihanjem kilogramov se spreminjajo tudi vaše prsi, zato si pri večji spremembi kilogramov (pet kilogramov ali več) nujno kupite nov modrček. Prvi znak, da vam ta ni več prav, vam bodo verjetno dale naramnice, ki tedaj postanejo preveč zategnjene ali ohlapne. Sledite občutku udobja. Če vas modrček zateguje ali pa če ga med nošenjem čutite, ga ne nosite več. Modrček, ki vam je prav, pa vam težav ne bo povzročal niti pod obleko, saj vas ne bo tiščal in vašo postavo naredil manj privlačno.

Ima raztegnjene naramnice?

Če ste zelo visoki, vam lahko težave povzročajo naramnice, ki se hitro raztegnejo. Prav tako takšen problem pogosto spremlja ženske z večjimi prsmi. Da bi se temu izognili, izberite modrček z nastavljivimi naramnicami, tiste z večjimi prsmi pa takšnega z debelejšimi, ojačanimi naramnicami. Ko te postanejo ohlapne in vam začnejo drseti z ramen, modrček zamenjajte, saj ta ne daje več prave opore.

Modrček pleše okoli vas?

Eden od najočitnejših znakov, da potrebujete nov modrček, je modrček, ki pleše okoli vas, namesto da bi vaše prsi čvrsto objemal.

Je obrabljen že na pogled?

Modrček, ki je spran, raztegnjen, strgan, z uničenimi zaponkami in obrabljen že na pogled, ni prav nič zapeljiv. Imate kakšnega takšnega v omari ali celo na sebi? Znebite se ga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.