Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Kdaj so sodelavke najlepše?

ličenje Shutterstock
V ponedeljek ženske porabijo dalj časa za ličenje, izbiranje obleke in urejanje pričeske. Bolj ko se teden bliža koncu, manj časa potrebujejo za urejanje.

Najnovejša raziskava, ki jo je izvedla kozmetična hiša Simple, je pokazala, da ženske največ časa za urejanje potrebujejo v ponedeljek. V ponedeljek je želja po ugajanju močnejša od drugih dni v tednu, so pokazali izsledki raziskave. V sredo je želja po urejenosti dosti manjša, kot je bila v ponedeljek, pravi raziskava.

V ponedeljek se lišpajo najdlje

Strokovnjaki so z raziskavo, v kateri je sodelovalo več kot dva tisoč žensk, ugotovili, da ženske na začetku tedna za urejanje porabijo 39 minut, v torek 32, v sredo in četrtek samo še 29 minut, v petek pa lepotičenju spet posvetijo nekoliko več časa, saj se bliža konec tedna. Tako se v petek urejajo 33 minut. Več kot polovica udeleženih v anketi je dejala, da se še posebej uredijo, če pričakujejo kakšen poslovni sestanek. Štirideset odstotkov vseh udeleženih v anketi je dejalo, da imajo med sodelavkami vsaj eno, ki je vedno brezhibno urejena.

Kdo je najbolj urejen?

Veliko ljudi zmotno misli, da so ženske, ki veliko zapravijo za kozmetične pripomočke, vedno najbolj urejene. Vendar se strokovnjaki ne strinjajo, saj pravijo, da je osnova urejenega videza pravilna in dosledna nega. Če boste zjutraj poskrbeli za svojo kožo, boste želi sadove ves dan. Strokovnjaki še svetujejo, da si oblačila, ki jih boste oblekli naslednji dan, pripravite vnaprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.