Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Kdo naj ne nosi balerink?

balerinke
1/18
Zara
Posijalo je sonce in ulice so že preplavile mehke in lahke balerinke. Kakšne so letos najbolj in, kako jih nositi in za katere ženske je bolje, da namesto njih obujejo kakšen drug par čevljev?

Letos boste izstopali z opaznimi balerinkami živahnih barv in vzorcev. V ospredju so živalski motivi in minimalistični a vpadljivi neonski poudarki, elegantni kovinski detajli na sprednjem delu, modne so še vedno takšne z neti in špicami, zelo in pa boste tudi v takšnih s paščkom, ki objema gležnje.

Da bi z njimi naredili kar se da dobro kombinacijo, jih obujte k oprijetim kavbojkam ali hlačam, ki ne smejo biti predolge. Še bolje, izberite takšne, ki segajo le do gležnjev. Nosite jih lahko tudi k oblekam in krilom, a tudi pri njih pazite na dolžino. Ker balerinke noge optično skrajšajo, jih kombinirajte s krajšimi kroji.

Nizke se jim raje izognite

Zelo visoke lahko balerinke nosite tudi k padajočim in lahkotnim dolgim krilom in oblekam, nižje pa se balerinkam raje izogibajte. Saj ne želite, da bi bile videti še manjše?

Namige za trendovske kombinacije poiščite tukaj, nekaj modnih parov pa poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.