Magazin > Lepota & telo
163 ogledov

Kiksi znanih Slovenk z Bratuškovo na čelu

Iris, Alenka Bilbi
1/6
Žurnal24 main
Potem ko smo leto zaključili s seznamom najbolje oblečenih Slovenk, je čas za tiste, ki jim lansko leto v modnem smislu ni bilo ravno najbolj naklonjeno.

Znanih Slovenk, ki so v lanskem letu brcnile mimo, sicer še zdaleč ne moremo vreči v isti koš kot tuje zvezdnice, ki si lani niso privoščile le kiksa, temveč pravo katastrofo. A vseeno so se znašle na našem seznamu najslabše oblečenih v upanju, da jih konec letošnjega leta nanj ne bo treba uvrstiti.

Iris Mulej

Ena od najzapeljivejših manekenk pri nas ima vse predpogoje, da bi bila vedno videti fantastično, a to ji je do zdaj večinoma spodletelo. Še vedno se namreč oblači v cenena in preveč seksi oblačila, čeprav bi bila lahko s pravo modno izbiro videti kot prava hollywoodska zvezdnica, ki ji zavidajo prav vse ženske na svetu.

Tanja Žagar

Priljubljena pevka širno Slovenijo razveseljuje s svojo glasbo, a modnih poznavalcev še ni prepričala. Ves čas je ujeta v kalup pretiranih barv, nelaskajočih krojev in oblek, ki ji nikakor ne delajo usluge. Upamo, da se bo to letos kaj spremenilo.

Neisha

Neisha si je lani dovolila kar nekaj modnih kiksov, ki bolj kot na osebni stil kažejo na to, da se pevka oblači v temi. A ona se ne da in ne pusti, da bi ji komentarji o njenih opravah prišli do živega. "Boli me ... Jaz se imam fajn," nam je povedala o tem.

Katarina Čas

Oh, kako si želimo, da o njej ne bi pisali v tem članku. A žal je Katarina za rdečo preprogo newyorške premiere filma Volk z Wall Streeta izbrala obleko, ki je bila po mnenju stilistke Tjaše Kokalj "malce za časom", s čimer se žal strinjamo. Igralka je namreč imela odlično priložnost, da bi zasijala, vendar ni.

Bilbi

Še ena pevka, ki bi morala nujno najti ravnovesje med navihanostjo in odbitostjo. Na Slovenski popevki je spet pokazala, da ji manjka tisto nekaj, s čimer ne bo izpadla kot nekdo, ki je ravnokar pobegnil iz norišnice. Sicer imamo Bilbi radi in všeč nam je njen poseben stil, želimo si le, da bi si postavila določene omejitve. Še legendarna Coco Chanel se je vedno držala pravila manj je več.

Alenka Bratušek

Največ kiksov, ki jih nihče ni spregledal, pa si je letos privoščila naša premierka. Sicer nam je všeč, da ima Alenka rada leopardji vzorec, a ta pač ni primeren za politična srečanja. Preglavice ji je povzročala tudi dolžina obleke, ko je obiskala Merklovo, in zmečkano krilo, ko šla na obisk k Medvedjevu. Upamo, da ji je Božiček pod jelko pustil dobrega stilista.

Komentarjev 9
  • Judita Roškar 13:27 02.januar 2014.

    Njej ne pomaga novi stilist--ker ona potrebuje stil ki se ga prinese ob rojstvu ali pa vzgoji že od malega,,tega pa niti malo nima,,sedaj pa je že prestara da bi se tega naučila....tu ni pomoči--sooryyy

  • zcmr 13:25 02.januar 2014.

    Kmet je kmet nemore biti drugo ker je rojen kmet.

  • zcmr 13:24 02.januar 2014.

    Jaz bi predlagal Človeka.