Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Kimin neposrečen nosečniški stil

Kim Kardashian
1/8
FameFlynet
Kim Kardashian, ki je kariero začela kot stilistka, je znana po svojem nezmotljivem modnem okusu, a med nosečnostjo ji kombiniranje ne gre najbolje ...

Pravijo, da se ženski med nosečnostjo okusi spremenijo, kar očitno velja tudi za Kim Kardashian. Le, da se je v njenem primeru spremenil okus za modo, saj starleti modne kombinacije v zadnjih mesecih ne grejo najbolje od rok.

V želji, da bi zakrila svoj rastoči trebušček, Kim izbira neposrečene kombinacije, predvsem pa si ne dela usluge s tem, ko nosi navadna oblačila, le v večjih številkah. Ker ima Kim že tako večje obline, jo to naredi še obilnejšo. Bodoči mamici zato predlagamo, da zavije v trgovino za nosečnice in si tam izbere oblačila, ki bodo poudarila njen trebušček in zakrila odvečne kilograme na drugih delih telesa. Njena slavna zadnjica namreč nikakor ne pristoji nosečniškemu trebuščku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.