Magazin > Lepota & telo
13006 ogledov

Klavdija iz Litije odslej najbolj modna policistka Slovenije

klavdija mlakar
Nova preobrazba!

Tokrat sem v trgovini s.Oliver preoblekla Klavdijo Mlakar, pomočnico komandrrja policijske postaje Litija, ki je še pred leti kot policistka po Domžalah preganjala ‘podle’ fante, za vas pa sem pripravila poseben izziv. 

Strogi modni nasveti!

 TOP STYLING Z BOJANO je tokrat obarvan policijsko. S strogimi modnimi nasveti!
 
Klavdiji sem želela pokazati, da je lahko “casual” veliko več od usnjene jakne in jeansa in ji odpreti povsem nov pogled na sproščeno modo. V ogledalu sem ji želela predstaviti štiri različne Klavdije, ki jih bo vse po vrsti vzljubila. 

Naučila sem jo, kako prekriti široke boke, kako na elegantnejša oblačila kombinirati športne copate in jo spoprijateljila z oranžno barvo, ki je ni marala.
 
Kako je potekal stajling, si lahko ogledate v spodnjem videu!


 
Čevlje smo našli v trgovini Humanic.
 
V prvi oddaji TOP STYLING Z BOJANO pa smo preoblekli mamico iz Ruš. Kako je bila videti po moji “intervenciji”, lahko vidite v tem posnetku:
  

Izziv za bralke: Pobarvajte se!

Za teden dni recite “adijo” črni barvi in kavbojkam ter se malo pobarvajte! 
Ste vedeli, da črna barva o vas pove, da potrebujete čustveno oporo? Je barva, ki nas naredi najmanj opazne in prav zato se v njej počutimo najbolj samozavestno. 

Če tudi tvoja garderoba pogreša barve, potem v naslednjem tednu najprej poskusi z barvnimi dodatki, kot so trakovi, elastike, obroči za lase ali pa si na temno torbico zaveži barvni trak. Spodbujam te, da stopiš iz cone svojega udobja in za en teden odvržeš tudi kavbojke. 

Zanimivo je, kako kavbojke dojemamo kot udobno oblačilo. Če se ozremo v preteklost, ko so ameriški kavboji nosili prevelike hlače, ameriški kmetje pa še večje pajace na naramnice, so ta oblačila gotovo veljala za udobna. Danes, ko je polovica kavbojk v ponudbi takšnih, da se nas žensk oprimejo kot plastična folija za hrano in ne pustijo dihati našemu najintimnejšemu delu, pa jih zelo težko stlačimo v kategorijo udobnih oblačil.
 
Drage moje punce, na svetu obstaja še veliko bolj udobnih oblačil, v katerih boste videti mnogo bolj privlačno.