Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Kleina rešil kolega Lauren

Calvin Klein EPA
Ameriški modni oblikovalec Ralph Lauren je svojega kolega Calvina Kleina rešil pred modno katastrofo.

Potem ko sta bila oba povabljena na gala prireditev v newyorški muzej Metropolitan, na katerega ju je povabila Anna Wintour, urednica revije Vogue, je bil Calvin Klein v rahli zadregi, saj ni imel obvezne garderobe, ki jo moški za tovrstna srečanja potrebujejo. 'Bel metuljček in okraski' je pisalo na vabilu, kar pomeni, da sta obvezna v moški garderobi.

Calvin je za The New York Post povedal: "Moje obleke so tako izdelane, da se jih da naročiti po Italiji, sam pa ne nosim podaljšanega smokinga, temveč navadnega. Vendar želim narediti za Anno, kar je prav, ker je to zelo poseben večer ... tako da sem naredil, kar si ona želi."

Calvin je poklical svojega kolega Ralpha Laurena in ga prosil za takojšnje pomerjanje. "Ralph je rekel, pridi takoj v mojo pisarno. To je bilo prvič, da sem bil v njegovih prostorih. Tekom let sem slišal za njegove prostore, ki so resnično nenavadni," je še povedal Calvin.

Omenjena priložnost pa ni prva, ko je Calvin nosil prijateljeva oblačila, in sam meni, da bi bilo izjemno dolgočasno, če bi nosil samo lastno znamko. "Vedno sem izdeloval obleke po meri. Imam pa druge kose od Ralpha, ker ravno v tem je moda zabavna. Nosim spodnje perilo svoje znamke, pa tudi druge znamke," je še razkril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.