Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Kopalke: elegantna oranžna

(Foto: Nancy) Žurnal24 main
Letos na plažo z golimi rameni in visokimi hlačkami.

"Letošnji poletni barvni spekter je precej širok; v njem lahko vsaka ženska najde barve, ki ji pristajajo," je o barvah kopalk iz letošnje kolekcije povedala Liscina kreatorka Maja Ratajc.

Tako v zeleni kot turkizni
O barvah, ki bodo prevladovale, je Ratajčeva povedala, da je med najmodnejšimi živo oranžna, ki je lahko tudi zelo elegantna. "Tudi turkizna barva in modrikasti odtenki so in, izjemno aktualna pa je letos zelena," je dodala.

Izberite svoj model
"Med modeli letos najbolj izstopa nedrček bandeau. Ima raven dekolte in se lahko nosi z naramnicami ali brez njih," so napovedali pri Lisci. Pri nakupu kopalk je treba vsekakor izbirati glede na postavo. S pravim modelom, barvami in vzorcem lahko postavo poudarite ali pa skrijete kakšno pomanjkljivost. Pri izbiri nedrčka Liscina kreatorka svetuje lahkoten nedrček triangel, s katerim ne morete zgrešiti: "Vedno je moden, najbolj pa pristaja ženskam z manjšimi, čvrstimi prsmi." Če bi rade svoj dekolte poudarile, pa se lahko odločite za košarico push up. Po pravi izbiri nedrčka so na vrsti še hlačke. Lahko se odločite za mini hlačke na trakce, sicer pa so letošnji trend "visoke hlačke, ki nekoliko korigirajo zaobljen trebušček", je povedala Ratajčeva.

Kopalke perite ročno
Po vsaki uporabi kopalke ročno operite s pralnim sredstvom za pisano ali fino perilo. Le tako boste odstranili vse ostanke krem, ki so najbolj nevarne za razpad elastanskih niti v materialu. Preden kopalke pospravite, jih dobro osušite.

Miniintervju z Nancy, oblikovalko kopalk

Kakšni so letošnji trendi?
Letos v ospredje prihajajo tako imenovani ravni modrčki, ki se lahko nosijo tudi brez naramnic. To je zelo zaželeno, saj se tako izognemo nepotrebnim belim črtam, ki ostanejo po sončenju. Kopalke so v intenzivnih, močnih barvah. Vse bolj v ospredje stopa zelena.

Kakšne materiale naj izbiramo pri nakupu kopalk?
Ko izbiramo kopalke, moramo biti pozorne, da so materiali udobni in kakovostni. Kopalke nancy so na primer izdelane le iz materialov, ki imajo certifikat o neškodljivosti za zdravje in so izdelani izključno v EU. To se nam zdi zelo pomembno, kajti kopalke nosimo neposredno na koži.

Ali naj se poleg kopalk odločimo tudi za dodatke?
Poleg pareov in rut so vse bolj priljubljene tudi tunike in krila. Z njimi lahko prekrijemo kakšen del telesa, ki ga ne želimo preveč izpostavljati. Lahko pa imamo tudi obleko iz enakega materiala kot kopalke, ki je primerna tudi za sprehod po mestu. Seveda obvezno potrebujete sončna očala, klobuk in sončno kremo, za zaščito pred soncem. Najbolj pomembna modna dodatka pa sta nasmeh in samozavest, ker tako kot se počutite, vas vidijo tudi drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.