Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Kostumi, ki moškim niso všeč

avatar Shutterstock
Noč čarovnic vabi z različnimi dogodki v bare, klube in diskoteke. Že veste kaj boste oblekli? Če kostum še zbirate, potem ne spreglejte tistih, ki moškim niso všeč.

Ker kostumi pričarajo anonimnost, ta pa ozračje pogosto napolni s prav posebnim zapeljivim čarom, žure za noč čarovnic pogosto spremlja še več spogledovanja. Najlepše je ko se srečata zombija in spoznata, da je to to. Toda pozor, za noč čarovni velja, da več kože ni nujno prava pot do spogledovanja. Predstavljamo vam pet mask, ki jih lahko preskočite.

Vampirka
Včasih so bili vampirji mistični, vzvišeni in seksi. Nato je prišel Twilight. In verjetno je ravno zaradi tega vampir iz Transilvanije izgubil svoj čar.

Lady Gaga
Pop ikona rada pokaže veliko kože in ima najbolj ekstravagantne kostume in frizure, kar jih je ta svet kdaj videl. In prav tu se pojavi problem. Le katere jih zna nosit tako, kot ona in ali si sebe sploh predstavljate v njih?

Šolarka
Res je, da pri nekaterih moških šolarka izpolnjuje vse fantazije, ampak fantazija bi morala ostati fantazija

Amy Winehouse
Njen glas in seksapil je buril domišljijo mnogih moških, pa vendar jo imajo nekateri še danes v spominu kot shujšano in bolehno - to bi lahko delovalo odbojno.

Navi iz Avatarja
Če vas je kostum vendarle prepričal, se držite pravila, manj je več. Le kdo bi se želel zbuditi ob popolnoma modri in razmazani dami?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.