Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Kovinska popestritev jeseni

Kovinski glamur. Žurnal24 main
Kovinski videz ni več rezerviran za motoriste. Kovinska moda se je združila z glamurjem.

To ne pomeni, da morate biti okovane kot Ivana Orleanska, svoj videz zgolj poživite s kovinskimi detajli ali pa izberite oblačila s kovinskim leskom.

Detajli, detajli, detajli
Špice, zakovice, klini, žebljički in verige so tisti kovinski okraski, ki letos kraljujejo na oblačilih. Popestrijo vaš videz in dajejo klasičnim kosom funky pridih. Srebrni ali zlati, izbira je vaša.

Kovinske teksture
Ne samo detajli, modni so tudi kovinski odtenki. Za modno popestritev letos veljajo neobičajne legice, med njimi najdemo zlate, srebrne, pa tudi ostale barve v kovinskih odtenkih. V zlatu, srebru in bronu odsevajo tudi krila, oblekice in topi. Rock in glamur pa sta se letos zlila tudi v hlačnih nogavicah zlate, srebrne in bronaste barve ali pa v takih, ki imajo le kovinske detajle, ki začinijo vaš videz.

Nekaj svetlečega
Zasijte v mrzlih dneh! V vseh kolekcijah za mrzle dni obleke, hlače, suknjiče, krila, torbice in čevlje krasi sijaj in tudi kristali. Vročica diska je tudi letos modna, poleg kristalčkov in bleščic pa kovinski lesk. Upajte si več, svetleči kosi niso le za večerne zabave, temveč lahko z njimi poživite tudi kakšen zaspan in mrzel dan.

Flirt z zadrgami

Če ste ljubiteljice zadrg, boste to sezono prišle na svoj račun. V kolekcijah 2009/2010 najdemo zadrge tako na klasičnih oblačilih kot na tistih z rock pridihom, da ne govorimo o čevljih in torbicah, kjer imajo zadrge prav posebno mesto.

Modno usnjene
Letos si lahko modno usnje omislite malo drugače. Prevladuje črna, a lahko jo zamenjate s kovinsko sivo ali zeleno. Lepi kroji se odlično podajo k hlačam in krilom. Zelo zapeljive in tudi modne boste v usnjenih oblekicah s kovinskimi detajli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.