Magazin > Lepota & telo
12472 ogledov

Kraljica bi bila šokirana: Takšen kiks se je pripetil princesi Kate

kate middleton
1/4
Profimedia
Kraljica bi jo zagotovo opozorila, da mora biti v prihodnje bolj pazljiva.

Na državniškem obisku predsednika Južne Koreje v Londonu so bile vse oči usmerjene v Kate, ki je zablestela v rdeči barvi. Lepotica je nosila dolg plašč modne oblikovalke Catherine Walker, klobuk Jane Taylor in čevlje iz modne hiše Gianvito Rossi.

Z Williamom sta korejski predsedniški par pozdravila v nekem hotelu v prestolnici, pri zapuščanju avtomobila pa je valižanska princesa pokazala več, kot je hotela. Njeno krilo, ki ji je sicer segalo do kolen, se je nevarno dvignilo in razkrilo njene natrenirane noge. Kraljici Elizabeti te fotografije zagotovo ne bi bile všeč. Kot je znano, je Lizzy vse življenje strogo upoštevala protokol - tudi modnega, ki med drugim veleva, da oblačila predstavnic dvora ne smejo biti prekratka, noge nikoli gole in da lak na nohtih ne sme biti vpadljiv. 

Kakor koli že, Kate je mlada ženska s čudovitimi nogami, za katere še vedno trdo gara. Obsedena je s športom - tek, plezanje, gimnastika, pilates, aerobika, trening za vzdržljivost in moč ... Njen trud je vsekakor viden. 

Komentarjev 5
  • munja 21:35 23.november 2023.

    Ja in..?? Sicer pa kraljice ni več, zato naj se ne sklicujejo več na njo.

  • Kmodri 17:24 23.november 2023.

    Britanci pa zanje trdo delajo!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:39 23.november 2023.

    Jaz mislim, da je problem v tem, da je princesa pozabila obleči še štrumpantle...