Magazin > Lepota & telo
112 ogledov

Krede za lase za najdrznejše

Robizzshop krede za lase
1/10
Robizzshop.com
Če vedno iščete nove načine, kako popestriti svoj stil, lahko to storite s pomočjo kred za lase, s katerimi se lahko v trenutku prelevite v drugo osebo.

Krede za lase se od navadnih kred razlikujejo v visoki vsebnosti barvnega pigmenta, ki na laseh pusti močno vidno in bolj obstojno barvo. Las ne izsuši in jih ne uničuje, so nam razložili v trgovini Robizzshop, kjer set dvanajstih kred ponujajo za 26 evrov, s popustom pa za 17,50 evra.

Do prvega pranja

Barva krede se na laseh obdrži od dva do tri dni, oziroma do prvega pranja las. Obstojnost je odvisna tudi od tega, kako pogosto se las dotikamo, češemo, spenjamo, ... "Krede za lase se ne morejo primerjati z obstojnimi brvami za lase," opozarjajo v trgovini. "Imajo pa svoje prednosti, kot so hiter in enostaven nanos ene ali večih barv, dodamo kakšen pramenček, na koncu pa jih enostavno speremo," so še povedali. Prvo pranje morda ne bo povsem spralo krede s svetlih las, zato je za svetlolaske potrebno še kakšno pranje več.

Za vse barve las

Poznajo se na vseh barvah las, tako temnih kot svetlih, brez izjeme. "Res je, da na svetlih laseh pride do izraza več barv in so rezultati vidnejši zaradi barvnega kontrasta. Na temnih laseh pa se težje opazijo temni odtenki, kot so temno modra, temno zelena. Za temnolaske zato priporočamo živahnejše odtenke."

Zdravju prijazne

Uporaba kred las ne uniči, lahko jih le nekoliko izsuši. "Zato po vsaki uporabi med umivanjem las priporočamo nanos balzama, ali maske, da lasem povrnemo mehkobo in sijaj. Absolutno pa so krede bolj varne in zdravju prijazne kot obstojne barve ali belilci las," so še sporočili in dodali, da jih lahko uporabljamo vsak dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.