Magazin > Lepota & telo
0 ogledov

Krepite zadnjico tudi na banki

Namesto dvigala uporabite stopnice! Žurnal24 main
Bi radi telovadili, a vam po napornem delavniku z ostalimi obveznostmi primanjkuje časa? Prenehajte z izgovori in si privoščite telovadbo kar tekom dneva, med službo, v trgovini ali na banki.

Razmigajte se z vajami med vsakodnevnimi opravki.

Ne najdete parkirišča?

Se vam pogosto dogaja, da se vozite po parkirni hiši vašega najljubšega nakupovalnega središča in iščete parkirno mesto, ko pa ga končno najdete, čakate kar nekaj časa, preden lahko parkirate, tako da vam že pošteno naraste krvni pritisk? Nikar. Obstaja okolju (problem emisij) in vam prijaznejši način. Avto parkirajte v okolici nakupovalnega središča in preostanek poti nadaljujte s hitro hojo.

Uporabite stopnice
Pogosto čakate dvigalo, namesto da bi uporabili stopnice, zvečer pa se odpravljate na fitnes, kjer se kar nekaj časa potite na steperju? Se vam ne zdi to malo smešno? Raje dvigalo zamenjajte s stopnicami, porabili boste enako kalorij kot na steperju.

Uporabite nakupovalno košarico
Kadar opravljate manjše nakupe, v trgovini namesto vozička uporabite nakupovalno košarico, ki jo nosite sami. Izmenjavajte roki nošenja in si krepite mišice zgornjega dela telesa.

Skupaj in narazen in skupaj in narazen
Čakanje v vrsti pred bančnimi okenci, na pošti ali kje drugje, je idealen čas za krajše vaje ki krepijo vaš trebuh in zadnjico. Stiskajte zadnjico in napenjajte trebušne mišice, vendar pazite, da vaj ne izvajate preveč očitno.

Razmigajte roke
Z majhno anti-stres žogico razmigajte in okrepite zapestje in spodnji del roke. Z njo se poigravajte v službi, med telefonskim pogovorom, pred televizorjem. Žogica je tudi odlično sprostilno sredstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.