Magazin > Lepota & telo
70 ogledov

Krilo, ki laska ženskam s poudarjenimi boki

pencil skirt Profimedias
Tako imenovani "pencil skirt“, ozko krojeno krilo, najbolj pristaja ženskam, ki imajo definiran pas, se pravi postavo v obliki peščene ure.

Ker gre za ozek kroj, je treba poudariti, da krilo problematičnih delov telesa ne bo skrilo, tudi najmanjšega trebuščka ne.

"Pencil skirt“ nosijo ženske, ki rade poudarjajo svojo postavo. Tudi zato je to krilo najbolje kombinirati z ozkimi majicami oziroma srajčkami, ki jih zataknite za pas ali jih spredaj zavežite. Če vam tovrstni videz ne pristaja, izberite majice, ki ne segajo dlje od kolčnice.

Ta kroj je sicer zelo vsestranski. V kombinaciji s srajco je to krilo idealno za poslovni svet, kombinirate pa ga lahko tudi s športnim puloverjem, ki pa ne sme biti predolg ali prevelik.

Kaj obuti?

Nižjim ženskam priporočamo čevlje z visoko petko. Poleti lahko krilo kombinirate z elegantnimi sandali. Letos so bili v modi modeli s paščkom okoli gležnja. Takšen model je primeren le za visoke ženske, saj optično skrajša nogo. "Pencil skirt“ lahko kombinirate celo s supergami ali ozkimi usnjenimi škorenjčki, ki segajo do gležnja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.