Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Kristen svojo stilistko spravlja ob pamet

Kristen Stewart
1/4
FameFlynet
Fantovska igralka Kristen Stewart svoji stilistki povzroča prave glavobole, saj noče nositi visokih pet, temveč se na dogodkih raje pojavlja v ponošenih supergah.

Tara Swennen že pet let skrbi, da je Kristen na premierah in družabnih dogodkih videti kot prava zapeljivka. A stilistka pravi, da je delo z mlado igralko precej težavno in ji vsakič znova predstavlja izziv. Kristen namreč najraje nosi kavbojke in navadne majice, glamurozne toalete pa so ji zadnja briga. "Ko pride do konca rdeče preproge, se že preobuje v superge, a jo vedno prepričam, da si vsaj za fotografiranje spet nadene petke. No, navsezadnje si želim, da se moje stranke vedno počutijo udobno," je povedala Swennenova in dodala, da jo mora velikokrat dobesedno rotiti, da ponošene superge zamenja za seksi petke.

Sicer pa je Tara nedavno zadela v polno, ko je za losangeleško premiero Somrak saga: Jutranja zarja – 2. del Kristen oblekla v kreacijo Zuhairja Murada, v kateri je igralka jemala sapo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.