Magazin > Lepota & telo
144 ogledov

La Toya: Ne boste verjeli, koliko je zapravila za lepoto!

La Toya Osebni arhiv
Ko je La Toya delala še kot pornozvezdnica je na mesec za svoj videz zapravila vrtoglav znesek.

Lasni podaljški, umetni nohti, ličila, obleke, visoke pete, seksi spodnje perilo, obiski pri kozmetičarki in frizerki … Za vse to je naša pornesa La Toya, ko je bila na vrhuncu slave in je vsako minuto morala izgledati brezhibno, zapravila vrtoglavih tri tisoč evrov mesečno.

"Res je, to stane, saj so od mene vsi pričakovali, da bo vsako minuto lepa in to ni poceni. Še danes za izgled zapravim čisto vse kar imam, čeprav je to veliko manj kot nekoč. Če hočeš izgledati brezhibno, sta za to potrebna čas in denar. Kar poglejte Kim Kardashin, služi s tem, da je lepa in verjeto za urejanje porabi zelo veliko časa in denarja. To je kot služba," je mnenja La Toya. 

Se strinjate, koliko pa vi na mesec zapravite za modo in lepoto? Svoje odgovore lahko podate v anketi.

 

Komentarjev 11
  • Majazmaja 11:28 08.avgust 2016.

    ... Za 3000 eur v lepotni industriji dobiš ogromno - tudi zeeelooooo dobrega trenerja - to je pa v resnici tudi vse, kar rabi. A ne? :)

  • Majazmaja 11:27 08.avgust 2016.

    ... vsaj po izgledu ni. Tudi čevlji so zeeeloooooo dragi, kar vemo vse, ki imamo v službi dress code in smo po 12 - 14 ur v čevljih. Njeni že izgledajo ceneno in dvomim, da plača več kot 50 eur ...prikaži več / par. Njene cunje so 'nikakve,' dvomim, da tole, v čemer je oblečena (modrc in plastik fantastik jakna) stane kaj več kot 40 eur - ja, v Italiji je kup trgovin, kjer prodajajo tako poceni cunje in čevlje, da se ti kar milo stori (jakne po 20 eur, na videz lepo spodnje perilo po 5 - 15 eur). Gospodična ima problematično kožo, ampak dvomim, da gre h kozmetičarki 1x mesečno, prav tako sem prepričana, da uporablja najcenejšo kozmetiko. Glede frizure pa JOJ!!! Če RES hodi vsak mesec k frizerju, bi moral le-ta zapreti salon. Takole 'poblajhati' se zna vsaka srednješolka, ki prvič doma v kopalnici eksperimentira z barvami in bi šla rada s črne na blond.Skratka, gospodična naklada o stroških za svojo 'lepoto.' Če bi res v preteklosti dajala 3000 eur mesečno, bi vsaj kdaj izgledala fantastično. Za

  • Majazmaja 11:26 08.avgust 2016.

    Saj v resnici nikoli ni porabila 3000 eur mesečno za 'lepoto' ... :) Vsaj eno ničlo je dodala :) Tole so mesečni stroški, če si 'potraten' (če greš res 1x mesečno, ampak ženske ne hodimo, ker nimamo časa, nekatere ...prikaži več pa tudi denarja) ali uporabljaš storitve in izdelke višjega cenovnega razreda, kar jih pa ona ne: - nohti: max. 40 eur, - frizura: 120 eur (npr. Mič styling: barvanje s sušenjem in oblikovanjem frizure (80 eur) in striženje (cca. 30 - 40 eur) - pa se NE strižeš 1x mesečno), ne vem, podaljški so verjetno dražji, ampak pri njej veliko prav gotovo ne, saj so narejeni izredno slabo in dvomim, da jih menja vsak mesec ... - Kozmetičarka: 60 - 80 eur, ličil NE menjaš vsak mesec, negovalnih krem tudi ne, torej največ 50 eur mesečno (to je, če uporabljaš kreme za cca. 80 eur in Shiseide / Dior / Lancome / Sisley itd. dekorativno kozmetiko). Strinjam se, da spodnje perilo veliko stane, sploh če je kvalitetno (Lisca, Palmers, Triumph ...), kar pa njeno vsa