Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Lady Gaga zapustil dolgoletni stilist

Lady Gaga
1/13
Žurnal24 main
Najboljši prijatelj in stilist kontroverzne pevke Lady Gaga pevki noče biti več na uslugo.

Nicola Formichetti je priznani stilist, ki dela za slavno pevko Lady Gaga. V nedavnem intervjuju pa je razkril, da ne želi več delati zanjo, saj ima "noro“ nagnjenje za preoblačenje. "Na dan se preobleče dvanajstkrat," je povedal.

Nicola, ki je tudi pevkin prijatelj in kreativni direktor pri Dieslu, je še povedal, da za pevko zdaj dela njegov nekdanji pomočnik, sam pa se osredotoča na druge obveznosti.

Brandon Maxwell, ki zdaj pevkin slog pelje naprej, pravi, da se je njen slog spremenil. "Je bolj umirjen in šik," pravi in dodaja, da pevka rada eksperimentira na različne načine. "Naredimo ji obleke iz stvari, ki jih po navadi ne uporabljamo za izdelavo, kot na primer plastika, vendar so lepo sešiti in čisti," je pojasnil.

Ni pa nič nenavadno, da je pevka spremenila slog. Zaradi poškodbe, ki jo je utrpela v začetku leta, se je malo umaknila na stran. Se pa že pripravlja na nastop na podelitvi nagrad MTV, ki bo konec avgusta.

V zgornji galeriji si oglejte več oprav slavne pevke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.