Magazin > Lepota & telo
190 ogledov

Lagerfeld kritiziral svojo manekenko

Karl Lagerfeld Cara Delevingne
1/6
Profimedias
Priznani modni oblikovalec Karl Lagerfeld za svojo ljubljenko Caro Delevingne ni našel lepih besed.

Čeprav je bila ena od manekenk, ki je predstavila njegovo zadnjo kolekcijo Chanel jesen/zima 2014 in ga spremljala pri bučnem aplavzu, Cara Delevingne ni mogla ubežati ostremu jeziku Karla Lagerfelda.

Za The Guardian je povedal, da 21-letnica ni "izstopajoča lepotica". "Potem pa so tukaj še druge grozne reči, ki jo popačijo. Brada je prevelika, glava pa premajhna. To je elektronska masturbacija," je še povedal o manekenki, ki svoj Instagram vztrajno polni s fotografijami sebka, kar ji, po njegovem mnenju, prav nič ne dela uslug.

Najbolj vroča manekenka v tem trenutku in eden izmed najbolj legendarnih modnih oblikovalcev sta uspešno izpeljala več projektov, med drugim je Cara tista, ki odpre in zaključi izhode na njegovih modnih revijah. Kljub temu Karl pravi, da ni lepotica v klasičnem smislu, poleg tega pa je njen videz "čudnih" sorazmerij. "Tetovaže so kot spanje v poslikani majici, nikoli več koža ne bo čista," jo je še pokritiziral.

A Carino sodelovanje s Chanelom se ne bo tako kmalu končalo, čeprav je priznala, da nima nobenih načrtov, da bi se spremenila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.