Magazin > Lepota & telo
85 ogledov

Lagerfeld skritiziral Merklovo

Angela Merkel EPA
Kot kaže, ima modni oblikovalec Karl Lagerfeld o marsikom veliko za povedati. Tokrat si je za tarčo vzel nemško kanclerko Angelo Merkel.

Potem ko je brez dlake na jeziku skritiziral Adele, Michelle Obama in Pippo Middleton, se je zdaj spravil na malce večjo ribo. Njegova najnovejša žrtev je namreč nemška kanclerka Angela Merkel, za katero pravi, da očitno noče poslušati nobenih modnih nasvetov, saj so njene oprave po njegovem mnenju največkrat zgrešene.

A znani modni oblikovalec ji je kljub temu dal brezplačen modni nasvet, ki bi se ga Merklova morala držati: "Gospodična Merkel bi se morala oblačiti glede na svojo posebno obliko telesa. Kroji njenih oblek so velikokrat zgrešeni, hlače pa predolge." 

Lagerfeld pa ni edini, ki tako meni o stilu Merklove. Pred enim mesecem nam je zelo podobno povedala tudi naša svetovalka za kulturo oblačenja Lea Pisani: "Nemška predsednica vlade Angela Merkel je oblečena vedno zelo preprosto, njena oblačila niso krojena po telesu. Z oblačili skriva svojo postavo. V Nemčiji je veliko komentarjev na njeno podobo, ki bi bila lahko včasih bolj predsedniška, malo bolj ženstvena in elegantnejša." 

Morda pa je res čas za menjavo stilista, če ga sploh ima?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.