Magazin > Lepota & telo
48 ogledov

Lahko ste videti pet let mlajši

ženska, obraz Shutterstock
Pred vami je osem namigov, s katerimi boste, če jih boste upoštevali, videti pet let mlajši. Kdo pravi, da mladosten videz lahko zagotovi le lepotni kirurg?

Uporabljajte korektor. Ne le za prekrivanje podočnjakov. Pred nanosom pudra dobro mazav korektor nežno nanesite tudi na notranji in zunanji kotiček oči, zunanjo stran nosnic ter na kotičke ustnic in gubice bodo izginile.

Barva las. Svetli in lepo narejeni prameni pomladijo, a pazite, da ne izberete presvetlega odtenka. Najboljši učinek imajo prameni, ki se svetijo v zlatih odtenkih, namesto manj pa vam bodo več let podarili zelo temni, nenaravni odtenki las.

Mladostne ustnice. Ustnice z leti izgubijo polnost, hitro pa jih lahko brez posegov pomladite z rožnatim bleščilom. Za večerne priložnosti poskusite takšnega v odtenku maline, izogibajte pa se šminkam v temnejših in mat odtenkih.

Svetlejša senčila. Ste že nekaj let zvesti temni obrobi okoli oči? Namesto črnega svinčnika uporabite svetlejše ličilo, s katerim obrobite zgornjo veko. Svetla ličila zagotavljajo odprt pogled in mladosten videz, zato z močnimi barvami ne pretiravajte.

Pozabite na suha ličila. Če se ličite vsak dan, je zelo pomembno, kakšna ličila uporabljate. Prednost dajte tekočemu pudru in kremnemu rdečilu za ličnice, ki ustvarita sijoč videz. Suha ličila in pudri v kamnu namreč kožo izsušijo, kar pospešuje staranje kože in pojav prvih gubic.

Kavbojke. Tudi zadnjica potrebuje oporo. Ste našli kavbojke, ki se ji popolnoma prilegajo? Pred nakupom preverite še, koliko elastičnih vlaken vsebujejo. Kavbojke, ki so narejene iz več kot 98 odstotkov bombaža, se hitro raztegnejo, kar poslabša tudi videz zadnjice.

Modrček. Popoln modrček privzdigne prsi, kar navidezno zoži pas in se na hrbtni strani ne zažira v kožo. Vse to vas bo na videz pomladilo, zato si je za iskanje pravega vredno vzeti uro več.

Bodite drznejši. Se tudi vi navdušujte nad najnovejšimi modnimi trendi, a si jih ne upate nositi, ker mislite, da so ti namenjeni le mladim? Pomislite še enkrat. Če jih boste v svoj stil vnesli previdno, boste tudi vi videti mlajši. Čas je za vsaj malo modne drznosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.