Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Lanvin za H&M

Lanvin, jesen-zima 2010/2011 (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
H&M bo letošnjo jesen znova razveselil modne navdušence, saj je k sodelovanju povabil modno hišo Lanvin.

Po dolgih ugibanjih o naslednjem sodelovanju H&M z velikim oblikovalskim imenom, je zdaj med vsemi ostalo le eno. Letošnjega novembra bodo na prodajnih policah 200 trgovin H&M kreacije s podpisom Lanvin. Kreativni direktor znamke Alber Elbaz je dejal, da je sodelovanje sprejel, ker je mu je bila všeč ideja, da bo H&M naredil korak naprej v smeri luksuza in ne, da bi moral Lanvin iti v smer masovnosti.

"Navdušeni smo nad Lanvinovo kolekcijo za H&M. Lanvin bo naši znamki prinesel glamurozno francosko tradicijo. Pri obeh kolekcijah, moški in ženski, je velik poudarek na obliki in detajlih. Prihod njegove kolekcije bo poln presenečenj," je povedala Margareta van den Bosch iz H&M.

"H&M je k nam pristopil z željo, če lahko sanje, ki jih ustvarjamo za Lanvin, prevedemo za širšo javnost. Ne gre za modo za manj denarja. Nekoč sem dejal, da nikoli ne bi naredil masovne kolekcije. Sedaj me je prepričala odločitev, da bo H&M bolj prestižen kot pa Lanvin masoven," je o sodelovanju dejal Elbaz.

Lanvinove kreacije bodo v H&M trgovinah na voljo 23. novembra, tri tedne prej, 2. novembra, pa bo na spletu že na ogled prihajajoča kolekcija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.