Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Lepotna skrivnost Demi Moore

Čudovita tudi brez popravkov. Žurnal24 main
Šestinštiridesetletna zvezdnica, ki še vedno prepriča s svojim mladostnim videzom in popolno poltjo, je razkrila svojo lepotno skrivnost.

Večno mlad videz ni le neizpolnjena želja, je prepričana Demi Moore, ki zaradi svojega mladostnega videza še vedno pritegne zavistne poglede.

Brez operacij
Svojega mladostnega videza Demi ne pripisuje lepotnim operacijam. Trdi namreč, da pod nož ni šla še nikoli in da je brezhibna polt rezultat številnih in predvsem kakovostnih kozmetičnih tretmajev, ki pa so vse prej kot običajni.

Terapija s pijavkami
Njena lepotna skrivnost se namreč skriva v že skoraj bizarnem lepotnem tretmaju s pijavkami. "Sem človek, ki na področju odkrivanja popolnih lepotnih in zdravstvenih tretmajev premika meje," o sebi pravi in dodaja, da so pijavke, s katerimi se predaja nenavadni lepotni terapiji, v laboratoriju ustvarjene prav za ohranjanje mlade, prožne in mehke kože. Njen najljubši tretma je tisti z nešteto majhnih pijavk, ki na obrazu in dekolteju izsesavajo kri in tako ohranjajo kožo mlado in mehko, še dodaja.

Zdaj pa se je igralka odločila, da svojo večno mladost deli z drugimi. Razkriva, da se s prestižno kozmetično hišo Helena Rubenstein že dogovarja o svoji lepotni liniji izdelkov. Vse lepotne navdušenke nove čudežne kremice že nestrpno pričakujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.