Magazin > Lepota & telo
246 ogledov

Lepotne operacije na Hrvaškem najcenejše

Cene lepotnih operacij.
1/4
CroMedicor
Če želite na lepotno operacijo, se vam izplača oditi do sosedov. Raziskava je namreč pokazala, da so tam lepotne operacije občutno cenejše, kot v državah Evropske unije.

Za estetske posege lahko na Hrvaškem plačate tudi do 65 odstotkov manj, pravi raziskava, ki jo je izvedel CroMedicor. Za korekcijo nosu bi morali na primer v Veliki Britaniji povprečno plačati 4.700 evrov, v Italiji 4.500 evrov, v Sloveniji 2.700 evrov, na Hrvaškem pa 1.500 evrov.

Navajajo, da so cene v Sloveniji blizu tistim v Nemčiji, kar pa glede na to, da je razlika v standardu med Slovenijo in Nemčijo velika, pomeni, da so tudi cene lepotne kirurgije v Sloveniji zelo visoke. Analiza je pokazala tudi, da je pri nas za estetske posege, kot so liposukcija, obrazni lifting, korekcija vek, abdominoplastika in korekcija nosu potrebno plačati okoli 1.000 evrov več, kot pri južnih sosedih.

Hrvaška je svojo nišo v zdravstvenem in lepotnem turizmu že odkrila, s svojo ponudbo pa privablja tudi veliko Slovencev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.