Magazin > Lepota & telo
210 ogledov

Lepotni namigi za rdečelaske

Christina Hendricks Flynet
Če se želite pobarvati na rdečo, odtenek izberite glede na barvo vaše polti, novi barvi las prilagodite tudi ličenje. Pred vami je šest uporabnih lepotnih nasvetov.

Odtenek izberite glede na polt

Svetlo-oranžni toni najlepše pristajajo ženskam svetlejše polti, bakreni in kostanjevi odtenki ženskam srednje temne polti, ženske z olivno poltjo pa si lahko privoščijo tudi bolj divje rdeče odtenke, kot je odtenek višnje.

Uskladite tudi obrvi

Če rdeča barva las ni vaša naravna barva, pri barvanju ne pozabite na obrvi. Te le nežno posvetlite, izogibajte pa se preveč temnim odtenkom. Tiste z zelo svetlimi obrvmi, pa te poudarite s senčilom v rjavem odtenku ali s takšnim z nežnim rdečim podtonom.

Izbira senčil

Rdečelaskam najlepše pristajajo zelenkasti odtenki senčil, zgrešiti ne morete niti z olivnimi in kaki odtenki. Za glamurozni videz izberite zlate odtenke, z vijoličnim senčilom pa boste dosegli sofisticiran in zelo šik videz.

Pazljivo z maskaro

Podnevi trepalnice poudarite z maskaro v rjavem odtenku, za opaznejši večerni videz pa lahko izberete tudi klasično črno maskaro, ki pa pri rdečelaskah podnevi lahko ustvari preveč intenzivni videz.

Prava šminka

Šminke in bleščila v nežnem odtenku breskve in toplih rožnatih odtenkih so prava izbira. Če prisegate na rdečo šminko, izberite takšno v temnejšem rdečem odtenku, lepo vam bo pristajala tudi intenzivna barva češnje. Če se odločite za poudarjene ustnice, naj bo preostalo ličenje manj intenzivno, saj boste le tako ohranili svež in naravni videz.

Rdečilo za sijaj

Lica poudarite z rdečilom v odtenku breskve, odločite se lahko tudi za nežne oranžne odtenke, zgrešiti pa ne morete z rdečilom v nežnem rožnatem odtenku, ki koži podari zdrav sijoč videz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.