Magazin > Lepota & telo
8 ogledov

Lepotni triki po zvezdniško

Skrivnost sijočih las se skriva v pravilni negi.
1/8
Žurnal24 main
Želite pričesko Cameron Diaz, sijočo polt Angeline Jolie ali tako močno poudarjene trepalnice, kot jih ima Rihanna?
Sijoči lasje Cameron Diaz
Skrivnost sijočih in mehkih las se skriva v njihovi negi. Izbira pravega šampona je pomembna toliko kot izbira prave kreme, če pa šampona, ki bi odgovarjal vašim lasem, ne najdete, za nasvet povprašajte frizerja. So vaši lasje suhi? Potem nanje nanesite balzam, na oblikovano pričesko pa še malo spreja za bolj sijoče lase (če so vaši lasje mastni, se balzamu in spreju izognite). In oblikovanje? Nežne kodre boste dobili, če boste še rahlo vlažne lase za dvajset minut speli v nežne fige – dovolj so že tri večje fige. Pričesko oblikujte s prsti.


Sijoča polt Angeline Jolie
Za sijočo in svežo polt je pomembna pravila nega. Obraz enkrat na teden očistite s pomočjo pilinga, vsak dan pa ga negujte z vlažilno kremo. Polt bo še bolj sijoča, če boste namesto klasičnega tekočega pudra uprabili vlažilno obarvano podlago z delci svile - izberite odtenek, ki se ujema z odtenkom vaše polti, ličnice pa nežno poudarite z rdečilom.


Pričeska Blake Lively
Vse dolgolaske, ki obožujete veter v laseh, imate poletno pičesko lahko tudi pozimi. Oprane lase nežno popivnajte z brisačo, jih skuštrajte in ob lasišče nanesite sprej z izvlečki morske soli - ta bo lasem dal potrebni volumen, jih rahlo skodral in jim podaril poletni videz.


Sijoč pogled Freide Pinto
Pogled bo še bolj sijoč, če boste veke zasenčili s svetlikajočim se ličilom v prahu. Nanesite ga kar s prsti - na zunanji kotiček veke nanesite temnejši, na notranji pa svetljejši odtenke, s senčilom v naravnem odtenku pa zasenčite tudi predel pod obrvmi. Ne pozabite na nanos maskare.


Ustnice Kate Winslet
Pomlad bo ustnice obravala v odtenek goznih sadežev. Če so ustnice Kate Winslet prepričale tudi vas, šminko v temnejšem odtenku vedno nanesite na negovane, mehke ustnice. Za daljšo obstojonost priporočamo, da čeznjo nanesete še malo bleščila.


Kodri Miley Cyrus
Kodre lahko oblikujete na več načinov, če pa želite takšne, kot jih ima simpatična mlada igralka, jih oblikujte s figarom ali večjimi navijalkami. Če se odločite za navijalke, predhodno na lase nanesite izdelek za večji sijaj (izognite se predelu ob lasišču in ne pozabite na konice), skodrane lase pa za eno uro povijte z ruto. Ko navijalke razpustite, pričesko ob lasišču nežno oblikujte s prsti, preostalih kodrov pa ne oblikujte ampak jih le nežno razporedite.


Trepalnice, kot jih ima Rihanna
Njene trepalnice ne bi bile nikoli tako opazne, če ne bi bile umetne. Preizkusite jih tudi vi. Če se bojite, da bi bile te videti zelo nenaravno, izberite takšne, ki so videti naravno, jih po potrebi pristrižite in na veke nalepite s pomočjo lepila. Trepalnice poudarite z maskaro - za bolj odprt pogled jo nanesite od sredine proti zunanjemu kotičku.


Fotografije poiščite v galeriji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.