Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Letos v moških jaknah

Žurnal24 main
Modne smernice prihajajočega letnega časa namreč napovedujejo nove slogovne zapovedi, ki so strogo vojaško prikrojenost uskladile z vzorci in dodatki angleškega preppy sloga.

Vsa pozornost je to jesen usmerjena v ramena. Ta so široko podložena in okrašena s kovinskimi zakovicami ter zlatimi zaponkami. Kroji sledijo ravnim linijam, ki se letos zaključujejo pri kolenih ali visoko na bokih, zlata sredina je letos že mimo.

Siva, rjava in zelena

Vojaški videz bomo tokrat spoznali v vseh barvah jeseni. Po modni brvi in tudi ulicah najimenitnejših modnih prestolnic namreč korakajo vsi odtenki sive, rjave in olivno zelene. Ti se v dnevnem slogu najbolje združijo z oprijetim džinsom in široko krojenimi puloverji, v večerni kombinaciji pa jih vidimo skupaj z elegantnimi oblekami, ki sledijo telesu in se končajo tik nad koleni.

Poda se k vsemu

Najpriročnejša lastnost vojaškega trenda je brez dvoma ta, da se dobro poda k večini stvari v vaši garderobi. Združite ga lahko s tradicionalnimi barvami jeseni in tudi z lahkotnejšimi pastelnimi odtenki poletja in pomladi.

Za piko na i

Glavni modni dodatek prihajajoče sezone bodo brez dvoma usnjene in žametne rokavice, ki segajo vse do komolcev. Te bodo po večini krasili kovinski dodatki v zlati, k novim starim modnim smernicam vojaškega sloga pa se podajo razkošne priponke s kovinskimi dodatki v slogu vojaških činov, dolge verižice s kovinskimi ploščicami in usnjene zapestnice z zakovicami. In ker je moda svoboda, lahko togost vojaškega videza prikrojite z ženstvenimi dodatki, ki vključujejo kristalčke in ženstvene oblike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.