Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Ličenje: V trendu so nasprotja

Anna Sui Imaxtree
Divje neonsko ali nežno naravno. Oboje je trend, s katerim boste zapeljevali to pomlad in poletje.

Nežno in naravno

V trendu so naravne poudarjene obrvi, kombinirane s srebrnim senčilom in črnim črtalom za oči. Ustnice so v nežnih tonih. Zelo moden je tudi povsem naraven videz, za katerega uporabite le korektor, s katerim prekrijete nepravilnosti na obrazu, dodate rdečilo za lice v nežnih rožnatih odtenkih, obrvi pa naj bodo zelo nežne, lahko tudi posvetljene,” je nasvet vizažistke Nine Jordanovski.

“Tiste, ki ste po naravi bolj divje, boste navdušene nad vrnitvijo grungerskega videza – močno poudarjene oči s temnorjavimi do črnimi senčili v videzu zadimljenih oči in trepalnic, ki dajejo pajkast videz. Klasični barvi lahko nadomestite z zelo modnim smaragdnim zadimljenim videzom. Ustnice kombinirajte v naravnih tonih. Pogumnejše se odločite za temnejšo šminko,” svetuje Jordanovskijeva.

Divja šminka

Za dnevni videz naj bodo ustnice v naravnih tonih, za večernega pa uporabite najljubšo rožnato oziroma magentno šminko, ki je obvezna oprema pomladi. Po nanosu jo popivnajte z robčkom,” svetuje vizažistka.

Kraljevsko modre oči

Letos boste navdušile z barvnimi črtali, še posebno z modrimi odtenki in neonskimi barvami. Za zadnje ni nujno, da ostanejo le na očeh – najdrznejše jih lahko uporabite tudi na ustnicah,” pravi strokovnjakinja za ličenje.

Zamenjajte puder

Osnovi za naravni videz, ki je letos kontrast divjim barvam pomladi, sta dobro negovana koža in pravilno nanesena podlaga. Zimski puder zamenjajte za lahkotnejšo poletno različico, ki vsebuje tudi UV-zaščito.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.