Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Ličil ne vrzite takoj v koš

senčilo za oči Profimedias
Posušena maskara, pregost lak za nohte, uničeno rdečilo za ustnice … Z majhnimi triki lahko rešite ličila, ki jih je načel zob časa. Celo puder ali senčila, ki so vam padla iz rok in se raztreščila na majhne koščke.

Posušena maskara
Maskara se hitro posuši, kar otežuje njeno uporabo. Ko se bo to prihodnjič zgodilo vam, jo tik pred uporabo za nekaj minut potopite v kozarec z vročo vodo ali pa položite na vroč radiator. Vsebina bo takoj bolj tekoča.

Razdrobljena senčila in puder
Ponavadi se zgodi zjutraj ...En hiter gib in novo senčilo za oči ali puder se je na tleh raztreščilo na drobne koščke. Brez panike. Ostanke razdrobite na še manjše koščke, dodajte jim nekaj kapljic alkohola, na primer vodke, in mešajte, dokler ne nastane gladka zmes. Čez škatlico položiti robček in s kovancem stisnite maso, ki bo tako spet videti kot pred nezgodo.

Gost lak za nohte
Če se je tudi vaš lak za nohte zgostil, mu dodajte nekaj kaplic acetona.

Odlomljeno rdečil za ustnice
Šminke nikar ne vrzite v koš. Oba koščka rdečila z vžigalnikom na hitro segrejte in stisnite skupaj. Rdečilo dajte nato vsaj za eno uro v hladilnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.