Magazin > Lepota & telo
21758 ogledov

Lourdes še bolj razuzdana od mame Madonne

lourdes leon Instagram
Jabolko ne pade daleč od drevesa.

Nove kolekcije modne hiše Mugler ne bomo tako hitro pozabili, saj niso porabili prav veliko blaga ... To lahko sklepamo iz skoraj 10-minutnega videa, s katerim so predstavili svoje kreacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Z modno hišo je tudi tokrat sodelovalo veliko znanih obrazov - Bella Hadid, Amber Valetta in tudi Lourdes Leon, hčerka pevke Madonne, ki se je napol gola valjala po avtomobilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Lourdes je dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Tudi Madonna je v osemdesetih in devetdesetih nase opozarjala z vročimi akcijami in goloto. V bistvu se še danes ni umirila, pa šteje že 63 let. 

Lourdes je delala že za več dragih blagovnih znamk, kot so Marc Jacobs, Savage X Fenty in Burberry in postaja vse bolj iskan model. 25-letnica je zelo podjetna. Družinsko vilo je zapustila že pri 18. letih in šla študirat. Odraščala je z zlato žlico v ustih, kar pa ne pomeni, da je razvajena. Že zelo zgodaj je začela sama služiti denar, tudi z linijo oblačil Material girl. Šolnino si je lepotička plačala iz lastnega žepa in tudi stanovanje si je kupila sama. "V naši družini ne dobiš miloščine. Odraščala sem privilegirano, tega ne morem tajiti. Mislim pa, da je moja mama videla otroke drugih zvezdnikov in si rekla, da njeni otroci ne bodo taki," je nekoč povedala Lourdes.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.