Magazin > Lepota & telo
306 ogledov

"Manjka ji več elegance"

Vesna Arnšek
1/6
S. H. H.
Med najbolj izpostavljenimi partnerji novih poslancev in poslank bo zagotovo Vesna Arnšek, partnerica najverjetnejšega bodočega mandatarja. Stilistko Metko Reberšak smo vprašali, kako ocenjuje njen stil oblačenja.

Vesno Arnšek so fotografski objektivi do sedaj ujeli le na nekaj dogodkih, zagotovo pa se bo v prihodnje več pojavljala v medijih in na raznih protokolarnih dogodkih, kjer so pod drobnogledom tudi stilske odločitve posameznikov.

Obrnili smo se na stilistko Metko Reberšak in jo vprašali, kako ona ocenjuje to, kar je do sedaj pokazala Arnškova. Reberšakova je bila nad večino videnega razočarana. "Kombinacija črno-bela je že zdavnaj iz mode. Kombinacija bela jakna in obleka je preveč klasična," pravi. Jo je pa zato bolj navdušila modra obleka, ki jo je Arnškova nosila na predvolilni konvenciji stranke njenega izbranca. "To je najbolj trendovska in moderna obleka, ki bi bila primerna tudi za včerajšnji dogodek," pravi Reberšakova. 

"Če že ima stilistko, jo mora nujno zamenjati, saj na vseh slikah, razen v modri obleki, izgleda ceneno. Manjka ji več elegance," dodaja Reberšakova. Ženskam, ki se znajdejo na podobnih položajih, zato polaga na srce, naj se po pomoč zatečejo k tujim modnim revijam in naj spremljajo oblačenje žensk, za katere velja, da imajo odličen stil, kot je na primer Kate Middleton. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.