Magazin > Lepota & telo
345 ogledov

Marjana Tomič in Vitja Sikošek

par11 Anže Petkovšek
Bela obleka, velika gostija in dan, nabit s čustvi in ljubeznijo, je le delček tega, kar Marjana in Vitja vidita kot svojo sanjsko poroko. Pomagajte jima uresničiti sanje!

Zakaj ste se prijavili na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami?

Zaročila sva se septembra, in čeprav nisva mislila, da se bova poročila še letos, je morda prav vaša nagradna igra znak, da nama lahko uspe še v tem letu.

Kakšna je bila zaroka, če je že bila?

Bila je nepričakovana in popolna. Vse skupaj je potekalo kar devet dni in jaz pravzaprav nisem vedela, zakaj gre, saj se je vse odvijalo okoli mojega rojstnega dne. Mislila sem, da gre za rojstnodnevno darilo. Vsak dan sem dobila eno presenečenje, ki je bilo del nekakšne sestavljanke. Zadnji dan sem to sestavila v celoto in nato dobila še zadnje darilo, prstanček.

Zakaj bi sanjsko poroko morali organizirati prav vama?

Poroka je za naju najboljši način, kako drug drugemu povedati, da rada se imava in da rada bi svoje življenje preživela drug z drugim. Dokler nisva bila izbrana med finaliste, Vitja za prijavo ni vedel, ko pa sem mu povedala, je od presenečenja skoraj omedlel. Če bova izbrana, bova oba zelo, zelo vesela. Če osvojiš tako nagrado, je to res nekaj posebnega.

Komentarjev 1
  • Mirkoveseljak 23:18 27.marec 2012.

    Torej, glasovanje je počasi končano. Zanimivo je predvsem dejstvo, da se je tip pod številko 11 svojim kolegom menda hvalil, kako ni vedel, da ga je njegova ženska prijavila na tekmovanje, povrhu vsega pa se je še norčeval iz poroke v Postojnski jami.