Magazin > Lepota & telo
458 ogledov

Marko Čujež in Maja Lesjak

Maja Lesjak in Marko Čujež
1/4
Anže Petkovšek
Spoznajte Majo Lesjak in Marka Čuježa.

Kako sta se spoznala?
Bilo je novembra 2005. Spoznala sva se v diskoteki, kjer se je Marko opogumil in pristopil k moji družbi ter me prosil za ples. Bila je pesem Walking on Sunshine, ki jo imava nekako tudi za "najino" pesem. Tisti večer se je zavlekel do zgodnjih jutranjih ur in Marko mi je ponudil prevoz domov. Zunaj pa šok, vse zasneženo! Po skupnem iskanju in odmetavanju avta, kepanju in smehu me je odpeljal do mojega bloka oziroma sem zaradi snega morala izstopiti kar na cesti, dal pa mi je svojo mobitelovo vizitko z besedami, naj ga pokličem. In sem ga … Tako sva se spoznala in tako se je začela najina zgodba.

Kako bi opisala vajino zvezo?
Zvezo gradiva na zaupanju in ljubezni. Drug drugega podpirava pri uresničitvi želja in idej. Se precej dopolnjujeva, veliko stvari počneva skupaj in to naju osrečuje. Čeprav sva že dlje skupaj, se znava še vedno presenetiti, si kaj posebnega privoščiti in uživati v družbi drug drugega. Vesela sva, da sva se našla.

Kakšna je bila zaroka, če je že bila?
Zaročena nisva, sva se pa na neki svoj način zavezala drug drugemu. Na drugo obletnico najine zveze sva si na gležnje dala tetovirati simbol ljubezni.

Zakaj ste se prijavili na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu?
V zvezi sva že dobrih 7 let in seveda se pogovarjava tudi o poroki. Na poti nama stojijo slabe finance, pomanjkanje časa in vse to vodi do izgube interesa. V zadnjem letu sta se dva para, ki sta nama zelo blizu, poročila. Krasno, čudovito, midva bi se tudi!! Na valentinovo naju je zadela naslovnica Žurnala, ki ponuja Sanjsko poroko. Ja, itak, da sva za! Želiva si biti posebna, pogumna in izstopati. Želiva biti izbrana in se 8. junija letos poročiti na Predjamskem gradu!

Zakaj bi sanjsko poroko morali organizirati prav vama?
Ker se iskreno želiva poročiti. Imava skupen naslov, skupnega psa in naslednji korak je poroka. Sva pozitivna zaljubljenca, ki si želiva nekaj več od običajne poroke v dvorani glasbene šole in zabave v enem od okoliških gostišč. Želiva si nepozabnega dne, ko bova midva resnično midva kot par brez slabe vesti v središču pozornosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.