Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Maskara, ki traja tri dni

Lashfinity 3 Day Mascara, maskara, Max Factor Žurnal24 main
Maskara je obvezen modni dodatek vsake ženske, zato je nova iznajdba razveselila številne uporabnice.

Vsaka ženska bi rada imela najdaljše, najgostejše in najopaznejše trepalnice, obenem pa se ne bi branila, če ji maskare ne bi bilo treba nanašati vsak dan. Velika težava je tudi v tem, da se pri joku ali na plaži rado zgodi, da se maskara razmaže.

Kozmetični strokovnjaki pri Max Factorju so šli korak dlje. Iznašli so nekaj revolucionarnega – maskaro, ki je obstojna 72 ur. Poimenovali so jo Lashfinity 3 Day Mascara, novost pa že označili za "odporno proti življenju“.

Zahvaljujoč posebni formuli maskara ne bo zatajila pod prho ali sicer v stiku z vodo. Tudi med jokom ali spanjem bo vse ostalo tako, kot je treba.

Strokovnjaki pravijo, da se maskara nanaša na trepalnice enako kot vse druge maskare, odstrani pa s posebnim odstranjevalcem, ki je na spodnji strani škatlice.

"Skrivnost je v sestavinah. Z novo tehnologijo se na trepalnicah ustvari učinek, ki traja več dni," so sporočili iz podjetja.

Proizvod še ni prišel v drogerije, možno pa ga je naročiti prek spleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.