Magazin > Lepota & telo
163 ogledov

Matjaž Snoj in Maja Breznik

Marija Breznik in Matjaž Snoj
1/3
Anže Petkovšek
Spoznajte Matjaža Snoja in Majo Breznik.

Kako sta se spoznala?

Prvič sva se zagledala na začetku študentskih let, toplega junijskega popoldneva pred desetimi leti v Mariboru. Preskočila je iskrica prijateljstva, ki se je po štirih letih razvila v najlepše čustvo – ljubezen, ki nama je v slabih trenutkih vedno pokazala pravo pot in pomagala premagati vse ovire na najini poti. Da bi najina zveza ostala tako močna, sva se odločila najino skupno pot okronati s sanjsko poroko.

Kako bi opisala vajino zvezo?

Našla sta se nežna ribica in razdražljiv lev. Najina zveza se je začela s prijateljstvom in ta temelj se je ohranil. Med seboj si zaupava, sva poštena in se spoštujeva ter sklepava kompromise. Čar najine zveze so drobne malenkosti, s katerimi se osrečujeva in si izkazujeva medsebojno naklonjenost.

Kakšna je bila zaroka, če je že bila?

Zaroke še ni bilo. Nameravava se zaročiti v mesecu ljubezni.

Zakaj ste se prijavili na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu?

Glede na to, da se bližava tridesetim in da si že nekaj let izmenjujeva naklonjenost, sva se odločila, da najino ljubezen letos tudi uradno potrdiva. Med listanjem Žurnala sva zasledila organizacijo sanjske poroke, zato sva se nemudoma prijavila v upanju, da bi se najina skupna pot začela na najlepši način, v grajskem vzdušju, kar nedvomno dodaja poroki poseben čar. Ker se zavedava, da organizacija poroke seboj prinese veliko skrbi, je olajšanje ob misli, da bo za to vrhunsko poskrbljeno, neverjetno.

Zakaj bi sanjsko poroko morali organizirati prav vama?

Da bi bil poročni dan najlepši dan v življenju in ostal za vedno v spominu, so sanje vsake neveste in ženina. Zato je potrebna vrhunska organizacija, kar pa vsekakor obvladajo organizatorji, ki se s tem profesionalno ukvarjajo. Zato si želiva, da bi to delo lahko prepustila strokovnjakom, ki bi poskrbeli še za najmanjšo malenkost in nama prihranili marsikatero skrb, ki bi se sicer podila po najinih mislih. V upanju, da bova deležna sanjske poroke, vas prosiva, da glasujete za naju in nama tako omogočite skupno življenje in ustvariti družino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.