Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Med seksom pišejo SMS-e

seks Shutterstock
Američani očitno pretiravajo s tem, da lahko počnejo več stvari hkrati. Vsaj takrat, kadar je v igri predajanje strastem.

Kar 20 odstotkov mladih, starih od 18 do 34 let, je namreč priznalo, da svojih pametnih telefonov iz rok ne izpustijo niti med seksom. A če mislite, da pri tem uporabljajo na primer katero od aplikacij za seks, se motite. Uporabniki so priznali, da se med seksom redno oglašajo na telefon in odgovarjajo na SMS-sporočila.

Raziskava o mobilnih navadah Američanov, ki je potekala pod okriljem podjetja Jumio, je razkrila tudi, da mobilnik med vožnjo uporablja 55 odstotkov sodelujočih, 33 odstotkov se jih pusti motiti med večerjo, 19 odstotkov si z mobilnikom krajša čas v cerkvi, kar 12 odstotkov jih je priznalo, da ga uporabljajo tudi med prhanjem ali namakanjem v kadi. No, 12 odstotkov sodelujočih pa jih je vseeno priznalo, da mobilnik škodi njihovemu razmerju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.