Magazin > Lepota & telo
69 ogledov

Melania se je odločila za moževe "sovražnike"

melania trump
1/4
Profimedias
Slovenski modni oblikovalec Rok Čibej, ki ustvarja za znamko Pentlja by Goga, ugotavlja, da se je Melania Trump včeraj, ko je oddala svoj glas, odločila za oblačila dveh modnih oblikovalcev, ki sta podpirala Hilary Clinton.

Kot pravi Čibej, sta oba para včeraj na volišče prišla oblečena skoraj identično. "Kot da bi bila to nekakšna predpisana uniforma za oddajo volilnih lističev. Tako Donald Trump kot Bill Cinton sta na volišče prišla v temnomodrih vrhnjih oblačilih, beli srajci ter svetlo modri kravati, medtem ko sta bili njuni soprogi oblečeni v oblačila pastelnih tonov. Hillary Clinton je izbrala oblačila znamke Ralph Lauren, mogoče malce predolgo usnjeno jakno, bež hlače in majico. Melania je bila, pričakovano, videti brezhibno in moderno. Pričakujemo lahko, da bosta njena umazana bela obleka kreatorja Michaela Korsa in plašč kamelje barve znamke Balmain kmalu razprodana. Dejstvo je, da vsaka obleka, ki jo Melanija obleče, postane prodajna uspešnica in je kmalu razprodana. Zanimivo pa je, da je na včerajšnji dan izbrala dve znamki, katerih glavna kreativna direktorja, Michael Kors in Oliver Rousteing, sta podpirala Hillary Clinton,“ je Čibej povedal za Žurnal24.

Postavna Slovenka je bila brezhibna tudi, ko je z možem stopila na zmagovalni oder. "Bila je oblečena v njeno najljubšo barvo - belo - a nihče ni pričakoval takšnega kroja oblačil. Melania se namreč ni odločila za preverjene kreacije, se pravi za do kolen segajočo ali čipkasto obleko, temveč je ubrala popolnoma drugo pot. Pojavila se je v pajacu s širokimi hlačnicami ter asimetričnim širokim volanastim zgornjim delom z eno naramnico.To je stil, za katerega lahko mirne duše trdimo, da ni bil kopiran.“ Svilen pajac slonovinasto bele barve je kreacija modne hiše Ralph Lauren, stane pa 3990 dolarjev.

Donald Trump Melania Trump | Avtor: Profimedias Profimedias

Melanijin stil brezhiben!

Čibej pravi, da je stil 46-letne Melanie težko kritizirati, saj je moda predstavljala njeno delo. "Visoka in postavna Melania je največkrat odeta v pastelne barve, kar lahko daje sporočilo, da je dovolj bogata, da je cel dan oblečena v belo, in to od glave do pet. Rada poseže tudi po patriotskih barvah, kot je ameriško rdeča. Melanija ima tudi zanimiv stil nošenja vrhnjih oblačil, saj smo jo večkrat opazili s plaščem, ki si ga je ogrnila čez rame, kar deluje prefinjeno.“

Melania je pozorna tudi na modne dodatke. "Vedno izbere torbice komplementarnih barv. Rada se poigra s tonom na ton ter pomembnimi in ne banalnimi kosi nakita. Zanimivo je, da se veliko več govori o Melanijinih znamkah oblačil ter vrstah nakita, kar je bilo pri njeni predhodnici Michele Obama zanemarjeno."

Clintonova v moško krojenih kompletih

Čibej ugotavlja, da je Hilary v stil ni vlagala veliko truda. "Od nje bi lahko pričakovali veliko spremembo, ko je bila sekretarka, a tega nismo dočakali. Večinoma je nosila moško krojene komplete ter široke hlače. V bitki za predsedniški stolček pa je pokazala nov videz in dobro krojeni kompleti so jo velikokrat optično zožali. Hillary ni strah močnih barv. V predsedniški kampanji smo jo lahko največkrat videli v modri barvi, kar ne preseneča, saj je to barva demokratov. Medtem ko se Melanija večkrat odloči za srednje dolge obleke, se Hillary največkrat odloči za hlače, ki jih je nosila tekom celotne kampanje. K spremembi v stilu in bolj dodelani podobi, so pripomogli kot glavna Nina McLemore, sušlja pa se tudi, da je pri marsikateremu stajlingu imela prste vmes nihče drug kot glavna urednica ameriškega Vouge-a in njena prijateljica, Anna Wintour."

Mogoče vas zanima še: 

Komentarjev 3
  • Žurnalček 16:22 09.november 2016.

    Mislim , da bo obleke začela dobivati zastonj , če je pametna , saj je manekenka za njihove kreacije !

  • hpet 10:13 09.november 2016.

    v naslovu ste pozabili uporabiti "šokantno"

  • razerznak 10:08 09.november 2016.

    pa kaj, je oblekla tisto kar se ji je zdelo privlačno, on v čemer se dobro počuti, a zdej , hjoj sami picajzli ste,