Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Michelle Obama spet šokirala

Michelle Obama EPA
Da prva dama Amerike ni ravno privrženka dragih kreacij, je znano že nekaj časa, a Michelle resnično prisega na cenejše obleke.

Ko je Michelle Obama prejšnji teden stopila z letala v družbi moža Baracka Obame, so se nanjo prikovale oči mnogih modnih poznavalcev, saj je prva dama jemala dih v rumeno-beli obleki. Da se zna oblačiti, ni nič novega, da prisega na cenejše obleke tudi ne. A modni poznavalci so vseeno presenečeni, da je gospa Obama oblekla obleko znamke Talbots, ki stane le 40 evrov. Kot kaže, ji res ni do tega, da bi nosila drage kreacije, poleg tega pa daje odličen vzor dekletom, da se lahko tudi z manj denarja oblečejo kot prva dama!

Sicer pa Obamova ni edina, ki prisega na cenejše kose. Igralko Natalie Portman so prejšnji teden opazili v espadrilah za 20 evrov, Selma Blair pa je nosila majico za 25 evrov.

Komentarjev 1
  • mph 10:42 20.avgust 2013.

    Ona šokira pozitivno, njen mož pa žal negativno. Z vsem političnim kapitalom, ki ga je imel na začetku, je to morda največje zgodovinsko razočaranje. Zapuščajo ga tudi znani podporniki, ki so s srcem verjeli, da je Amerika spet dobila dobrega ...prikaži več demokrata. Pa ga ni, je pač klasičen predstavnik ameriškega imperializma.