Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Minikrilo po 35. prepovedano

(Foto: Imaxtree)
1/11
Žurnal24 main
Bi tudi vi oblekli minikrilo, pa si zaradi let ne upate? Niste edini. Raziskava je pokazala, da si ženske zapeljivih oblačil ne upajo nositi po določeni starosti. Do kdaj je minica še dovoljena?

Minikrila so dovoljena do 35. leta, starejše pa so v njih videti neprimerno, pravijo ženske, ki so sodelovale v raziskavi pod okriljem Diet Chef. V njej je sodelovalo več kot 2000 žensk, starih med 18 in 65 let. Rezultati pa niso presenetili le pri minikrilu. Lahko bi rekli, da ženske same sebi pri izbiri oblačil in pričeske postavljajo dokaj visoka merila.

Minikrilo, bikini, top brez naramnic?
Če se tudi vi sprašujete, kateri modni kosi so še primerni za vašo starost, spadate v skupino 44 odstotkov sodelujočih v raziskavi, ki menijo, da so zapeljivejši kosi primerni le za mlade ženske. Polovica vprašanih pa meni, da si tiste z lepo postavo lahko privoščijo več tudi v "starosti".

Do kdaj je torej po mnenju vprašanih žensk dovoljeno nositi bikini, prosojne srajce, legice, čevlje z visoko peto ali pa lase, spete v čop? Poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.