Magazin > Lepota & telo
145 ogledov

Mister Slovenije: Izbrali še drugih 8 polfinalistov

Aleks Klarić, Blaž Režek, Butrint Behluli, Davor Brečko, Davor Gradič,  Gregor Č
1/4
Anže Furlan
Na drugem predizboru projekta Mister Slovenije so ponovno navduševali postavni mladeniči iz vseh koncev Slovenije. Uvrščenim iz prvega predizbora se je tako pridružila še osmerica lepotcev, ki se bo predstavila na polfinalu.

Enajst simpatičnih mladeničev se je namreč potegovalo za 8 vstopnic, ki vodijo v polfinale tekmovanja. Fantje so se pod koreografsko taktirko Barbee Šuštaršič predstavili v športnih oblačilih Proteini.si, sveži kolekciji Jessy Fashion Design in Liscinih kopalkah. O usodi izklesanih lepotcev je odločala organizacija Mister Slovenije in člani žirije. Sestavljali so jo mister Slovenije 2015 Matjaž Lesjak, duhovna učiteljica in pisateljica Cristy Žmahar, televizijski voditelj Emi Nikočević, televizijska voditeljica Pia Pustovrh in vodja marketinga Casino Korona Katarina Strgar. »Fantje na odru so me naravnost impresionirali. Ne samo zaradi vrhunskega nastopa, temveč zato, ker je izjemno opazovati posameznike, ki rastejo pred tvojimi očmi zaradi izkušnje tega tekmovanja. Tako veš, da bodo v življenju lahko dosegli velike stvari zase in za vse, ki jih bodo srečali na svoji poti.«, je dodala Cristy.

PREBERITE ŠE: To je prvih 8 polfinalistov za Mistra Slovenije

Ob seštevku ocen so najbolj prepričali Aleks Klarić in Kopra, Blaž Režek iz okolice Ljubljane, Butrint Behluli iz Ljubljane, Davor Brečko iz Laškega, Davor Gradič iz Šentjurja, Gregor Čeglaj iz Škofljice, Janko Golob s Ptuja in Nik Žujo iz Ljubljane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.