Magazin > Lepota & telo
99 ogledov

Modne torbice končno tudi pri nas

torba the cambridge satchel
1/2
promocijsko gradivo
Znane modne torbice, ki jih tako radi opevajo modni blogerji, so sedaj na voljo tudi slovenskim modnim navdušenkam.

Slovenska modna scena je bogatejša za usnjene torbe v opaznih modnih odtenkih, ki nosijo podpis The Cambridge Satchel Company, in ki so jih v modni svet dobesedno izstrelili modni blogerji, ki se že nekaj sezon navdušujejo nad klasičnimi šolskimi torbami.

In prav modni blogerji so tisti, ki jim ustanoviteljica znamke, prej angleška gospodinja Julia Deane, še vedno najbolj zaupa in rada upošteva njihove namige glede najbolj vročih barv. "To so ljudje, ki so začeli moj posel. So skupina ljudi, ki nima pisarne, sedijo v lokalih in pišejo svoje zgodbe. Zdaj pa bodo vsaj v Londonu imeli svoj prostor, svojo domačo bazo, kjer bodo lahko pili kavo in čaj, brskali po internetu, se družili in seveda twitali in instagramirali," projekt opisuje Julia.

Jesensko kolekcijo poleg klasičnih dopolnjujejo tudi torbe v zelo živahnih neonskih odtenkih, za takšno, ki bo dopolnila vaš dnevni videz, pa boste morali odšteti od 130 do 170 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.