Magazin > Lepota & telo
3 ogledov

Modni dodatek ali veliko več

Velike in majhne, odvisno od priložnosti. Materiali v tej sezoni izjemno živahni Žurnal24 main
Torbice, osnovni element ženskega videza, bodo tudi tokrat burile domišljijo modnih navdušenk.

Ker se oblikovalci glede tega, ali naj bodo tokrat velike, majhne ali nekje vmes, niso mogli zediniti, si lahko končno brez slabe vesti izberete take, ki so vam všeč.

Torba, torbica
Ne glede na velikost so torbice v tej sezoni namenjene nošenju v rokah. Pravilo, naj se torbice ujemajo s čevlji, je že zdavnaj pozabljeno – njihov namen je izstopati. Če želite, jih lahko uskladite s kakšno podrobnostjo na oblačilih, sicer pa naj bosta njihova barva in oblika povsem samosvoji. Modne so tako majhne kakor velike, odvisno od priložnosti; čez dan velike in prostorne, zvečer majhne in elegantne.

Glamur, kovine in naborki
To sezono nadvse priljubljeni kovinski detajli so si utrli pot tudi do torbic; svojo jesensko opravo lahko tako poživite s torbo v sijočih kovinskih odtenkih. Prestižen trend je usnje eksotičnega videza, na modni sceni pa kraljujeta tako kačja koža kot leopardji vzorec. Večplastni naborki, ki se bohotijo na torbicah vseh velikosti in oblik, navdihnejo vsak, še tako preprost dnevni videz. Verižica namesto naramnice naredi torbico elegantno, kar je primerno ne le za večerne, temveč tudi dnevne priložnosti. Barviti vzorci, prefinjene perle in različni etnookraski pa so idealna poživitev za temne in deževne dni.

Individualizem

Ogromna pisma, miniaturne kreacije, odvisno od priložnosti. S podrobnostmi lahko nekaj, kar je modno, tudi malo spremenite; navsezadnje je individualna moda tisto, kar vas naredi samosvoje. Upajte si več, prestopite okvire. Osnova je lahko modna, z lastnim dodajanjem podrobnosti pa preprečite, da bi ostale neopažene. Dobro torbico lahko nosite vedno znova ne glede na trende. Kombinacija prave oblike in kakovosti lahko torbico naredi nesmrtno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.