Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Modni trendi ugodno

Modni kosi so zdaj lažje dosegljivi. Na razprodajah! (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Čeprav so časi mrzličnih nakupov med razprodajami najverjetneje minili, izkoristite popuste za kakšen kos oblačila, obutve ali modnih dodatkov, ki vas bodo razveseljevali tudi spomladi.

Ugodni nakupi
Za vas smo izbrskali, kateri so modni kosi, ki smo jih v smernicah zasledili že v zimskih kolekcijah in se bodo nadaljevali tudi v tople mesece. Privoščite si modo ceneje!

Razkošje motivov
Če ste preprosto navdušeni nad potiskanimi in vzorčastimi majicami, je zdaj pravi čas, da si omislite kakšno, ki kraljuje na razprodajnih policah trgovin. Obilo vzorcev, potiskov, pik in črt bomo imeli priložnost občudovati tudi spomladi. Ne pozabite tudi na oblačila z živalskimi vzorci.

Usnjena jakna
Usnje bo v modi tudi prihodnje leto. Omislite si usnjeno jakno, lahko je iz gladkega usnja ali pa semiša, saj bo tudi prihodnje leto še vedno modna. Nosili jo boste lahko skozi vso pomlad in proti koncu poletja.

Poudarjena ramena
Pretiravanje je bilo pri poudarjanju ramen v letošnji sezoni več kot dobrodošlo, široka ramena za modno napredne in samozavestne ženske pa bodo navduševala še naslednjo sezono. Telirane obleke, ozki suknjiči in čisto oprijete majice bodo obogateni s širokimi rameni z odsekanim zaključkom. Spomladi bodo široka ramena kraljevala na jaknah, oblekah in bluzah.

Kombinezoni ostajajo

Široka izbira kombinezonov, od bombažnih pa vse do svilenih, ki si jih lahko privoščite tako za večerne izhode kot tudi sproščene potepe po mestu, vas bo letos navduševala tudi spomladi.

Navdihujoča romantika

Če vas je navduševala romantična ženska silhueta s pravimi oblinami, se boste razveselili ob dejstvu, da ostaja v središču modnih smernic. Naborki in draperije v barvi šampanjca, nežno rožnatih in pastelno sivkastih tonih. Črna koktajl obleka, ki je lahko tudi asimetrična, čipke, perje in pasovi so v pohvalo ostro izrisani ženski silhueti. Novost je v perju, čipkah in pentljicah, ki so bile do zdaj diskretno povezane v celostno modno podobo, spomladi pa bodo drzno izzivale v vsej svoji lepoti. Še vedno ni prepozno, da si po ugodnih cenah omislite perje in čipke, s katerimi boste kraljevale v toplih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.